Disclaimer

De website met al haar onderdelen, met uitzondering van diverse (hyper-) links naar bedrijven of organisaties waarmee wij samenwerken, zijn eigendom van Bovendeert Schoenen. Het is niet toegestaan om delen van de website, nieuwsbrief of foto’s openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Bovendeert Schoenen.

Bovendeert Schoenen is constant bezig om de informatie op de website up tot date te houden. Het is echter mogelijk dat informatie over producten inclusief prijzen onjuist en/of onvolledig zijn. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen. Bovendeert Schoenen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddelijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Hoewel Bovendeert Schoenen haar partners zeer selectief heeft uitgekozen kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de websites van deze organisaties, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Bovendeert Schoenen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Bovendeert Schoenen.

Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bovendeert Schoenen B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Bewaar uw ontvangstbewijs daarom altijd goed!

  • Gratis verzending (vanaf € 39,95)
  • Gratis ophalen bij een van onze winkels
  • Achteraf betalen
Divide