• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay

BIRKENSTOCK

170 Producten
Filters
Filters
Birkenstock Zwart Pisa Narrow
€ 74,95 voor € 64,95
Birkenstock Wit Arizona Magic Snake
€ 74,95 voor € 59,95
Birkenstock Wit Kumba magic snake
€ 79,95 voor € 59,95
Birkenstock Goud Arizona EVA
€ 37,95 voor € 29,95
Birkenstock Bruin New York Narrow
€ 57,95 voor € 49,95
LET OP! DE LEVERTIJD VAN BIRKENSTOCK ARTIKELEN KAN ENIGSZINS AFWIJKEN. NIET ALLE BIRKENSTOCK ARTIKELEN WORDEN UIT DE VOORRAAD VAN BOVENDEERT SCHOENEN GELEVERD MAAR RECHTSTREEKS VANUIT DE LEVERANCIER.


Birkenstock creëert producten die het leven van jou en je voeten eenvoudiger en beter maken. Birkenstock schoenen en slippers zijn ongelooflijk comfortabel voor gevoelige voeten Het kernproduct is het unieke, anatomisch gevormde voetbed. BIRKENSTOCK heeft het voetbed uitgevonden en ook de betekenis van het woord 'voetbed', zoals wij het tegenwoordig kennen, bepaald. BIRKENSTOCK staat voor een uitstekend comfort, grote functionaliteit en een buitengewoon hoge kwaliteit.

De originele BIRKENSTOCK voetbedden bestaan uit kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen uit duurzame bronnen die in een ingewikkeld productieproces met elkaar worden verbonden: natuurkurkgranulaat, natuurlijke latexmelk, jute, suède. Door dit proces wordt een hoge kwaliteit verkregen.

Het BIRKENSTOCK voetbed is aangepast aan de anatomie van de voet. Het lichaamsgewicht wordt op een natuurlijke manier verdeeld over de gehele voetzool. Op die manier wordt de voet ondersteund bij de natuurlijke afrolbeweging.
Veel Birkenstock producten hebben bijzonder materiaaleigenschappen of extra functies. Zij geven dit aan met begrijpelijke en duidelijke symbolen.
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide