Uw filters
40 artikelen gevonden

Ipanema slippers zijn elegant, kleurrijk en comfortabel

Het Braziliaanse merk Ipanema is geïnspireerd door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Al meer dan 10 jaar creëert Ipanema collecties die ontworpen en geproduceerd worden door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. Niet voor niets levert dit elk jaar een schitterende collectie slippers en sandalen op. De slippers zijn elegant, kleurrijk en comfortabel. De slippers uit de kindercollectie hebben vaak extra bandjes voor meer stevigheid.

Ipanema Beach heeft zoveel prachtige kenmerken, dat het merk zich eenvoudig kan identificeren met deze mooie plaats. De charmante stranden en de Braziliaanse vrouwen die flaneren op de boulevard. De muziek en de straatparades, maar ook de verschillende stammen en culturen betoveren niet alleen toeristen maar ook het merk Ipanema.

Door de jaren heen heeft Ipanema vele voeten in de wereld veroverd. De slippers worden gemaakt van PVC, daardoor is elke slipper heerlijk zacht, flexibel, comfortabel en bestand tegen water.

Bekijk onze Ipanema damesartikelen, herenartikelen en kinderartikelen direct online.

Filters

Verfijn hier uw zoekresultaten

Verwijder alle filters

Merken

Maten

Maateenheid:

Kleuren

Prijs

×
  • Gratis verzending (vanaf € 39,95)
  • Gratis ophalen bij een van onze winkels
  • Achteraf betalen
Divide