• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay

Betaling


Betaalmogelijkheden

Veiligheid
Voucher & kortingscode inwisselen 


U kunt in de webshop van Bovendeert Schoenen op verschillende manieren betalen. Via iDeal (internetbankieren),via creditcard (Mastercard en Visa) of via Afterpay. Meer informatie over de verschillende betaalmethoden vindt u hieronder.

Ideal


Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

U bestelt een product
Kies iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
Creditcard

U kunt uw bestelling betalen met Visa en MasterCard creditcards. Om uw gegevens te beschermen worden de betalingen afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermd uw persoons- en betalingsgegevens. U kunt dit checken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).

Afterpay - Veilig Achteraf Betalen


Voor consumenten in Nederland met een afleveradres in Nederland. AfterPay voert voor Bovendeert Schoenen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt met Afterpay betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Als u gebruik wilt maken van Afterpay dan gelden de volgende voorwaarden en regels:
1.De achteraf betaalmethode 'Betaal na ontvangst' is alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland en voor consumenten van 18 jaar en ouder.
2.Het maximale bestel-bedrag is € 400,-
3.Voor een betaling via 'achteraf betalen' brengen wij € 0,95 in rekening.
Afterpay voert voor Bovendeert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van Afterpay via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Bovendeert Schoenen voor een maximaal bestelbedrag van € 400,- bestellen en betalen via Afterpay.
Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement


Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.


U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Afterpay via telefoonnummer 0900 - 40 50 60 2 ( Dit informatienummer kost € 0,70 cent per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten.)
Maandag t/m Donderdag: 10:00 - 18: 30
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Of u stuurt een bericht via https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/stuur-ons-een-e-mail
Lees hier alles over de betalingsvoorwaarden van Afterpay, https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-antwoord/.


Veiligheid


De betalingen via onze website worden afgehandeld middels SSL technologie. Dit beschermd uw persoons- en betalingsgegevens. Hiermee worden de persoonlijke gegevens beschermd als deze verzonden worden via het internet en wordt voorkomen dat deze informatie door anderen gelezen kan worden. Handige tip: U kunt dit nakijken door in de betaalmodule te kijken of er een S aanwezig is in de adresbalk (https://).

Voucher & kortingscode inwisselen


Wanneer u een voucher of kortingscode heeft kunt u deze in de laatste stappen van de bestel fase inwisselen. Het te betalen bedrag zal dan automatisch aangepast worden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief om kans te maken op zulke kortingscodes. LET OP: Het is niet mogelijk om tegoedbonnen die u in de winkel heeft ontvangen of VVV bonnen op de webshop in te leveren. 

iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide