• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay

Verzending en Levering

Verzendkosten
Verzendmogelijkheden
Levertijden
Wat als ik niet thuis ben?
Bestelling volgen
Verkeerde levering

Verzendkosten


Uw bestelling ophalen in een van de 15 Bovendeert winkels is altijd gratis. Uw bestelling laten thuisbezorgen door DHL is gratis bij een bestelling vanaf € 39,95. Bedraagt uw bestelling minder dan € 39,95? Dan brengen wij € 3,95 verzendkosten in rekening (dit geldt ook voor bezorgen in België). Let op: wanneer na retour het eindbedrag minder dan € 39,95 bedraagt dient u € 3,95 retourkosten te betalen.

Voorbeeld: U heeft drie paar schoenen besteld met een totale waarde van € 250. Na retour van twee paar schoenen bedraagt uw eindbedrag € 29,95. Van het retourbedrag € 220,05 zal dan € 3,95 afgaan omdat uw bestelling minder dan € 39,95 bedraagt.

Verzendmogelijkheden


Bovendeert Schoenen biedt u de mogelijkheid om uw bestelde schoenen te laten bezorgen of af te halen. Uw bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd, bezorgd bij een DHL Parcel Point of is op te halen bij een van onze 15 winkels.
  1. Bezorging in in van onze winkels
  2. Bezorging bij een DHL-parcelpunt
  3. Bezorging van DHL naar uw thuisadres of ander adres (Gratis vanaf € 39,95)

De eerste mogelijkheid is om uw bestelde artikel op te halen in een van onze Bovendeert Schoenen winkels. Wanneer uw bestelling bij de winkel is gearriveerd ontvangt u een e-mail van ons. Voor het ophalen van uw bestelling heeft u deze e-mail en een identiteitskaart nodig! Vind de dichtsbijzijnde Bovendeert Schoenen winkel via de storelocator. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw bestelde artikel thuis, op uw werk of bij uw buren te laten bezorgen. Dit doen wij in samenwerking met DHL. 

Wanneer u geen zin hebt om thuis te blijven en uw pakketje ophalen op een tijdstip en dag wanneer u dat uitkomt? Geen probleem, met meer dan 1500+ DHL afhaalpunten bent u altijd verzekerd van een levering in de buurt. Als u nooit thuis bent, maar toch die leuke schoenen zou wil hebben, is dit de ideale oplossing. 

Levertijden


Bovendeert Schoenen hanteert een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Bent u bang dat u niet thuis bent op het moment van levering door DHL? Haal uw bestelling dan gratis op bij een van onze 15 winkels.


Inschatting van uw bestelling:
Als u op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag bestelt verzenden wij uw bestelling meestal de volgende dag. Bestelt u op vrijdag, zaterdag of zondag dan zal uw bestelling op dinsdag of woensdag worden verzonden.

Wat als ik niet thuis ben?


Bent u de eerste keer niet thuis om uw bestelling te ontvangen van DHL? Dit is geen probleem, DHL zal altijd een briefje achterlaten waarmee u een afspraak kan maken voor de volgende levering. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u geen briefje heeft gekregen, dan kunt u uiteraard ook zonder briefje een nieuwe afleverafspraak inplannen via deze link: https://www.dhlexpress.nl/nl

Bestelling volgen


Wanneer uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd, kunt u deze volgen via het track-and-trace nummer van DHL. Dit nummer staat in de e-mail dat uw bestelling is verzonden en kunt u op deze pagina invoeren. Klik hier om uw zending te volgen.

Verkeerde levering

In ons magazijn proberen wij zo zorgvuldig mogelijk uw bestelling klaar te maken. Het kan desondanks gebeuren dat wij per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar u hebben verzonden.

Wanneer u artikelen in de verkeerde maat en/of kleur hebt ontvangen, kunt u deze het beste meteen retourneren en dit op het retourformulier aangeven.

Ga terug naar boven


iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide