• Gratis bezorging Vanaf 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging Vanaf 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay

MIM-PI

0 Producten
Filters
Filters
Mim-Pi is een Nederlands modemerk voor meisjes dat zich kenmerkt door vrolijke, felle kleuren, stralende en oplichtende steentjes en mooie borduursels en prints. Oprichtster en ontwerpster Eleonora Nieuwenhuizen heeft met haar vele reizen door Azië lokale producenten leren kennen en met de contacten en kennis die ze daar opdeed werd het merk Mim-Pi geboren. Haar motto is: je ogen moeten reizen. Dat geldt niet alleen in de letterlijke zin van het woord, maar ook: soms moet je van perspectief wisselen om alles in een ander perspectief te zien. De naam Mim-Pi betekent ‘droom’ in het Indonesisch.

Ben je op zoek naar eigenwijze en kleurrijke schoenen? Dan ben je bij Mim-Pi vast aan het juiste adres. De schoenen van Mim-Pi hebben zonder uitzondering, allemaal een vrolijke uitstraling en zijn voorzien van speelse, grappige details zoals oplichtende lampjes, fluorescerende accenten, felgekleurde veters of een gekleurd ritsje. ‘Smile and the world smiles with you’ is het motto van Mim-Pi en dat is duidelijk terug te zien in de prachtige ontwerpen. De schoenen zijn echter niet alleen ontzettend leuk om te zien, ze zijn ook nog eens van hoge kwaliteit én bieden daarnaast optimale ondersteuning van de kindervoetjes.

Elke collectie Mim-Pi schoenen wordt gemaakt door volwassenen die een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Mim-Pi gelooft er namelijk in dat het belangrijk is dat het geluk dat Mim-Pi verspreidt aan de klanten ook aan de leveranciers wordt gebracht.

Houd je van kwaliteit met een creatief, fris en kleurrijk design? Kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie Mim-Pi schoenen. Vrolijke ontwerpen die de kracht hebben om elke outfit te laten stralen. Kortom: een label met power!
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide