• Gratis bezorging Vanaf 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging Vanaf 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Stoer over straat met Red-Rag

Is jouw zoon al bekend met de opvallende, kleurrijke en eigenzinnige collectie van Red Rag?! Het merk Red Rag bestaat sinds 2004 en is opvallend, eigenwijs, tegendraads en afkomstig van Nederlandse bodem. Houdt jouw stoere man van een uitdagende stijl en gaat hij graag verder dan de heersende dresscode dan moet hij zeker eens kennis maken met dit hippe merk.

De authentieke ontwerpen zijn verre van serieus en degelijk en gemaakt voor avonturiers die anders dan anders willen. De schoenen staan voor passie en een gevoel van vrijheid. De modellen blinken uit vanwege hun creativiteit en zitten ook nog eens als gegoten want als het gaat om kwaliteit en draagcomfort is Red-Rag wel serieus. De ontwerpen worden stuk voor stuk handmatig gemaakt door vakmensen in Italië, Spanje en Portugal. Gebruik van hoogwaardig leer en voorzien van een heerlijk zacht voetbed en slijtvaste rubberen zool maakt deze schoenen tot een typisch Dutch design, made in Europe! 

De schoenen komen van pas in iedere situatie en passen bij veel verschillende outfits. Van nette chino’s tot hippe jeans en sportieve shorts. Alles is mogelijk! Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag schoenen met gekke details en stoere prints voor jongens die zich willen onderscheiden. Wil je zelf ook een mooi paar voor jouw kleine man? Laat je verrassen en inspireren door het aanbod aan Red Rags bij Bovendeert Schoenen!


iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide