• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Beleef je eigen avontuur met de allebeste kwaliteit van Panama Jack!

Het is deze winter wel heel makkelijk om je te beschermen tegen de kou en onbezorgd door de regen te wandelen, als je kiest voor de schoenen van Panama Jack. Zodra je een paar Panama Jack schoenen aantrekt voel je het comfort, ervaar je de natuurlijke uitstraling en kwaliteit die deze schoenen kenmerkt. Beleef je eigen avontuur met de allerbeste kwaliteit van Panama Jack!

De meeste Panama Jack schoenen zijn gemaakt van gevette leersoorten.
De wax zorgt ervoor dat de schoenen waterproof en soms zelfs waterdicht zijn. Hierdoor zijn ze bestand tegen elke weersomstandigheid.
Naast de welbekende bruintinten is grijs de nieuwe basic maar ook zwart komt dit najaar voor. De nieuwe collectie van Panama Jack omvat veel schoenen en laarzen met 100% schaapsvacht voering. Wat staat voor gegarandeerd warme voeten!

Of jij nu gaat voor een stevige wandelschoen of een trendy laars. In de street style collectie van Panama Jack vindt jij alles wat je zoekt!In 1989 wordt voor het eerst een Panama Jack stempel gezet in een paar laarzen.
In eigen ateliers en op geheel ambachtelijke wijze geeft Panama Jack vorm aan de beste huiden en materialen tot een product van de hoogste kwaliteit wordt geboren.
Van af het ontwerp van de modellen tot de uiteindelijke verpakking, verzorgt Panama Jack ieder paar met liefde. Het hele productie proces vindt plaats in Spanje. Het leer is oersterk, kan tegen een stootje en zit uiterst comfortabel.
De binnenzolen zijn uitneembaar zodat je deze gave schoenen ook met steunzolen kunt dragen.


Bekijk de dames en heren collectie van Panama Jack in onze webshop of bezoek één van onze winkels om het Panama Jack gevoel zelf te ervaren!
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide