• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Gun je voeten een Warmbat!

Pantoffels, ze worden vaak geassocieerd met koude winterdagen. Hoewel het herfstzonnetje zich nog regelmatig laat zien worden de dagen langzaam maar zeker korter en kan het ‘s ochtends en ’s avonds al flink fris kan zijn. Daarom is het verstandig om altijd een paar warme pantoffels klaar te hebben staan. Bovendien is er natuurlijk niks lekkerder dan na een drukke werkdag in je zachte en comfortabele pantoffels te stappen!

Ben jij iemand die altijd last heeft van koude voeten en ben je op zoek naar een extra warm model? Kies dan eens voor een pantoffel met schapenwol. Wol is namelijk het magische woord wanneer het op koude voeten aankomt en in dat geval mag je de footwear van het Australische merk Warmbat niet missen. Warmbat is één van de eerste Australische bedrijven die schapenwol verwerkt in haar pantoffels en sloffen en maakt al sinds de jaren '60 comfortabele "home-shoes".

De buitenvoering van alle Warmbat pantoffels is uitgevoerd in suède. De binnenvoering is vervaardigd uit 100% originele Australische Merino schapenwol. Deze specifieke wol wordt geselecteerd op kracht, dichtheid en fijne wolkwaliteit. Bovendien zorgt de 100% natuurlijke rubberen zool en het lichtgewicht voor een combinatie van topkwaliteit en optimaal comfort. Bang voor zweetvoeten hoef je niet te zijn want de wol bestaat uit miljoenen gekrulde wol-vezeltjes welke veel lucht bevatten, dit zorgt voor extra isolatie en ventilatie. Daarbij nemen de vezeltjes ook nog eens extra vocht op. Door deze temperatuurregulerende eigenschappen zijn Warmbat pantoffels met wolvoering zowel in de zomer als winter geschikt en dit maakt deze sheepskin pantoffels ideaal voor in- en rondom het huis.

Comfort en een perfecte pasvorm is het uitgangspunt van iedere Warmbat, maar uiteraard is een ‘fashionable look’ noodzakelijk en daar is dit merk zich van bewust. Warmbat pantoffels zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar als instapper, mocassin of slipper. Met dit merk zul je wat dat betreft dan ook zeker slagen. Laat je voeten verwennen en gun je voeten een Warmbat!

Foto bron: Warmbat


iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide