• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Express yourself with Bugatti

De schoenen van Bugatti hebben een perfecte pasvorm, zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben een eersteklas afwerking. De kleuren zijn trendy en de collectie stijlvol. De filosofie van Bugatti: De ideale schoen moet niet alleen optisch overtuigen, maar moet ook perfect aanvoelen.

Ontdek de wereld van de sportieve, elegante schoenen van Bugatti.
Het spectrum in deze mannen collectie varieert van Classical-Urban tot Fashion Distinctive. Het modebeeld is vooral casual, jeugdig en extravagant. In deze brede collectie vind jij stijlvolle schoenen voor een vergadering in de ochtend, uitgesproken modellen voor een nachtje in de club, of een casual boot voor een ontspannen weekend weg. Voor elke gelegenheid heeft Bugatti dus een gaaf ontwerp.
Bugatti hanteert een verfijnt kwaliteitsbeheer, die met de selectie van het leer tot de gecertificeerde eindcontrole begint, om ervoor te zorgen dat elke individueel paar schoenen gemaakt is volgens de Bugatti normen.

Bovendeert Schoenen heeft voor jou een geweldige collectie Bugatti schoenen samengesteld.
Deze collectie is functioneel, stijlvol en comfortabel. Ben jij een trendsetter, fashionlover of een echte schoenen addict dan komen al jouw wensen uit in onze Bugatti collectie!


In het huidige modebeeld voor mannen (autumn/winter 2017/18) zien we veel legerprints in kleding maar ook camouflage prints zoals bloemen en andere patronen. Combineer je loose fit jeans met een geruit houthakkersoverhemd en stijl af met een
casualboot voor de perfecte Urban-look. De All-over-look (tonal dressing) zien we vooral bij zakelijke outfits. Je draagt dan alles in
één kleurtint met een minimum aan decoratie of opvallende afwerkingen. Je matcht deze
look met de stijlvolle veterschoenen van Bugatti. Verder zien we veel khaki, olijfgroen en bordeaux in kleding en schoenen. Ook bij Bugatti zie je deze trend. De street-fashion van dit moment is ongedwongen en comfortabel.
In deze tijd zijn matchende fashionable schoenen zeer belangrijk.
Schoenen en kleding zijn immers een aanvulling op de expressie van jou als persoon! Express yourself with Bugatti.


Bugatti werd opgericht in Duitsland. Inmiddels bevindt de hoofdzetel van het bedrijf zich in Zwitserland.
De leesten worden gemaakt in Italië, de ontwerpers zijn thuis in Zwitserland, Italië, Spanje en Duitsland en de uiteindelijke schoenen worden gemaakt in China en India. De trend scouts van Bugatti reizen via de grote metropolen de hele wereld rond op zoek naar inspiratie en ideeën voor nieuwe seizoenen.

Bekijk hier de gehele Bugatti collectie van Bovendeert Schoenen.
Of scoor jouw Bugatti schoenen in één van onze winkels.


iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide