• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Sneaker lovers eat your heart out!

Hip hip hurray, spring is coming! THE season for renewal! Sneaker lovers eat your heart out! Lente is: Heerlijk geurende bloesems, voorjaarskriebels, T-shirts en sneakers, vogeltjes die fluiten, springende koeien in de wei en weer lekker je schone was buiten hangen. Ook kun je weer genieten van de zon en heerlijk vertoeven op een terrasje met een hapje en een drankje. Als de eerste lente dagen in aantocht zijn heb je weer behoefte aan vrolijke kleuren, een nieuwe garderobe, hippe designs en comfortabele casual sneakers! In dit item lees je alles over de nieuwste trends op sneaker gebied voor dames.


Wij hebben het al vaker aangegeven maar ook dit seizoen is de sneaker weer een echte musthave!
Hoe maak jij je nu eigenlijk je look fashionable, wat kan wel en wat kan absoluut niet? No worries, sneakers en jeans zijn bijvoorbeeld een perfecte match. En je hebt meteen een leuke outfit te pakken. Maar ook met blote benen of een rokje zijn ze hot. Sneakers zijn zelfs te matchen met een zakelijke pantalon!

De lijn van metallic kleuren trekken we ook dit seizoen weer door, denk hierbij aan rosé goud, brons, goud en zilver. Verder zien we veel pasteltinten en printjes. De bloemen voeren hierin de boventoon, maar je ziet ook veel army prints. Werp ook eens je blik op sneakers met touw of kurk zolen en de creepers oftewel platform sneakers. Deze maken je langer en lopen super lekker. Ook voor de volwassenen collectie geld dus: THE MORE THE BETTER!
Op dit moment zijn er veel dames sneakers met sierdetails, zoals lintveters, mooie elastische glitterboorden op de wreef en open gewerkt leer. Is het voor jou een dilemma om te kiezen tussen een print of applicatie, dan wordt aankomend seizoen een walhalla voor je, want op dit moment zijn deze trends gewoon gecombineerd in een design!


Sneakers: het zijn niet langer schoenen zonder comfort of goede pasvorm. De meeste merken besteden veel aandacht aan de ontwerpen om zo de sneaker tot verantwoord schoeisel te maken. Denk hierbij aan een Memory Foam binnenzool (Skechers), de voorgevormde binnenzolen (Gabor), een padded schachtkraag (MTNG), schokdemping, breedtematen, luchtdoorlatende materialen en extra steun in de hiel.
De sneakers zijn vooral trendy (s.Oliver) en veelal uitgesproken. Mocht je al die printjes en versiersels iets te uitbundig vinden dan zijn er altijd nog de tegenhangers zoals de klassieke sneakers in sportief design.

De komende weken staan in het teken van de nieuwe collectie, dus houdt onze website en winkels goed in de gaten en ben als eerste op de hoogte van alle nieuwe trends!

iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide