• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Light it up with Skechers!!

Tadaaaaaaaa daar zijn ze dan de Skechers Twinkle Toes en Skechers Energy Lights!! Een ware hit op dit moment! Deze schoenen zijn niet alleen voorzien van alle innovatieve, comfort technologieën die we van Skechers gewend zijn, maar ook van lampjes die oplichten bij elke stap! Hoe cool?!

De Skechers Twinkle Toes; de naam zegt het al: twinkelende lichtjes bij de tenen. Deze schoentjes zien er niet alleen super trendy uit met grappige prints, pompoms, glitters en opvallende kleurtjes, ze zijn ook nog eens voorzien van een kwaliteit die de voetjes de juiste comfort, balans en ondersteuning geeft. Schoenen dragen wordt voor je kindje zo echt een feestje! Bij elke stap die je kind zet lichten de lampjes op. Zo ben je er in ieder geval van verzekerd dat je kind altijd door loopt tijdens een wandeling of tijdens het naar school gaan :). Deze schoentjes zijn er al in de maatjes voor de allerkleinsten.De Skechers Energy Lights hebben nog veel meer voor je kind in petto! Dit zijn ware eyecatchers want de schoenen zijn namelijk voorzien van een doorzichtige tussenzool welke LED verlichting rond de tussenzool rand omsluit. Aan de binnenkant van de tong is een power button bevestigd waarbij met één druk op de knop de tussenzool oplicht, nog een druk op de knop en er verschijnt een andere kleur. In totaal beschikt de schoen over 11 standen om de lichtjes te laten branden. De eerste 7 standen zijn per stand een andere kleur, zo zijn er bijvoorbeeld de kleuren: Red Fire, Cool Blauw, Alien groen, Paars, turkoois, Neon Lime en wit. Kies je favo kleur en geef kleur aan je dag! Maar of dat nog niet genoeg is kun je met de laatste 4 standen kiezen uit verschillende lichtshows. Zo geeft Pop N Glow bijvoorbeeld een snelle opeenvolging van kleurtjes, maar je kunt ook kiezen voor een langzame reeks kleuren of kies voor een volledige lichtshow. Ofwel, een waar dancefeest in je schoenen!

Vooral in het donker val je enorm op met deze schoenen. Zo heb je verantwoorde schoenen met heel veel mogelijkheden en zijn je schoenen ware gadgets! Kinderen hebben direct door hoe het werkt en zullen deze schoenen met heel veel plezier dragen. Gaan de lampjes na een aantal uren shinen niet meer aan? Niet getreurd. De lampjes in de schoenzool kunnen weer opgeladen worden door middel van een bijgeleverde USB kabel, welke je kunt bevestigen in de tong van de schoen. Je laadt de schoenen op in een tijd van ongeveer 2 uur en met een volledige lading kunnen ze 5 tot 6 uur continu genieten van het lichtspektakel. Kun je even geen lampjes meer zien? Dan is er ook de mogelijkheid om terug te schakelen naar de gewone zool, door de power button 3 seconden in te drukken. Kortom je past de lampjes aan in de stijl die vandaag bij je past: Light up your day with Skechers!


iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide