• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Kleur je dag met schoenen van Laura Vita!

Kleur je dag met schoenen van Laura Vita. Hoe uitgesproken wil je het hebben? Kijk eens naar deze kunstzinnige, originele, opvallende maar vooral vrolijke schoenen van Laura Vita. De handgemaakte schoenen van Laura Vita zijn ware kunstwerken. Je vraagt je vast af: Oké prachtige designer schoenen maar zitten die dan ook echt lekker? Nou en of! Waarom pijn lijden als je mooi wil zijn? Bij Laura Vita bestaat er niets belangrijkers dan comfort. Deze schoenen zijn super comfortabel en gemaakt van alleen de beste leersoorten. Elk paar is uniek en handgemaakt.

Originaliteit beschrijft het beste Laura Vita. Dit pittige merk vernieuwt haar gehele collectie elk seizoen. Geïnspireerd door de natuur, kunst en de laatste trends. De collectie van Laura Vita biedt een groot scala aan kleurrijke en unieke ontwerpen. Bovendeert Schoenen heeft de mooiste modellen geselecteerd en opgenomen in de collectie. Want wij willen dit geweldige schoenenmerk graag delen met jou!

Het vergt een lang traject van ontwerpen, verfijnen, voelen, ruiken. Er worden elk seizoen meer dan 100 kleuren gecreëerd door de ontwerpers van Laura Vita. Maar slechts enkele worden er geselecteerd en uiteindelijk gebruikt voor de nieuwe ontwerpen. Dankzij al dat onderzoek komen zij elk jaar met nieuwe unieke tinten op de markt. Door de toepassing op zorgvuldig geselecteerd naturel leer, onthult elke kleur zijn eigen persoonlijkheid op de schoenen.
Dat is de reden waarom elk paar van Laura Vita uniek is! De schaduw, de ongelijke kleur, alles is gebonden aan het uiten van jouw stijl.


Het Franse merk Laura Vita heeft zich gespecialiseerd in het bedenken en maken van prachtige handgemaakte schoenen. Sandalen, pumps, ballerina's, laarzen, boots, Laura Vita biedt een groot scala aan kleurrijke en unieke ontwerpen vervaardigd in natuurlijke leersoorten. Aangezien vrouwen een druk leven hebben met lopen, reizen, werken moeten schoenen je een vrij gevoel geven. Dat is waarom Laura Vita vooral veel zorg besteed aan de zolen van alle modellen. De zolen, hakken etc. moeten worden geoptimaliseerd voor moderne actieve vrouwen. Zij moeten naast een exclusief ontwerp ook comfortabel aanvoelen en veel draagcomfort bieden.
De schoenen zijn gemaakt van mooi open gewerkt leer in de prachtigste kleurencombinaties met 3D bloemen en opvallende details. Leer wat doorloopt in de hak, bovenwerk wat uitgesneden is tot ware kunstwerken zoals volledige bloementuinen of uitwaaierende pauwenveren.
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide