• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Back to School!

De vakantie is voorbij en de kids gaan weer back to school. Lopen of fietsen door weer en wind, ravotten op het schoolplein en na school afspreken of naar de sportclub. Dat vraagt om goede schoenen!

Dan hebben kinderen dus schoenen nodig die de kindervoeten ondersteunen. Maar die schoenen moeten ook hip zijn uiteraard! Want kinderen weten wat ze willen. Laten wij nu net de leukste, coolste, gaafste, vetste, nieuwe najaarscollectie hebben voor jongens en meisjes!


De keus is breed dus voor elk jongetje of meisje is er wel een paar schoenen te vinden van hoge kwaliteit en de betere merken zoals de schoenen van Develab. Kekke printjes, stoere applicaties en gave kleuren, maar gemaakt van alleen de beste materialen. Of de prachtige en comfortabele collectie van Jochie & Freaks, eigenwijze modellen voor kinderen die weten wat ze willen.
De collectie van Twins is gedurfd en vooral stoer, eigenlijk net als die stoere bikerboots van mama. Ook de lijn van Shoesme is gedurfd en opvallend. Alles mag en kan weer dit najaar. De schoenen van Piedro zijn vooral sportief en voorzien van felle kleurtjes. Deze schoenen hebben ook verschillende breedtematen. Immers niet elke voet is hetzelfde.
En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is maar net waar je voor kiest.

Het allerleukst is het natuurlijk als je kind zelf een zegje heeft in de keus. Dus neem samen een kijkje op onze webshop of in één van onze winkels en scoor die gave schoenen!

Zo sta je als kind stevig in je schoenen dit najaar!
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide