• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Verrijk je stijl met Pikolinos!

De najaarscollectie van Pikolinos kenmerkt zich door de etnisch geïnspireerde aardetinten en mediterrane kleuren. Pikolinos staat borg voor comfort en, bijgevolg, voor meer geluk. Want zeg nu zelf, geluk begint bij je voeten!

Je kent het vast wel die enorme zoektocht om goede, comfortabele schoenen te vinden. Je ziet ineens die geweldige musthave waar je al zo lang naar op zoek was, die moet je passen en liefst direct meenemen, en daar komt de “Ja maar” om de hoek.
Die geweldige hak voelt aan als een dolk in je voet, een zool als een spijkerbed, je tenen ingebakerd en afgekneld tussen stug materiaal, dus nee helaas laat maar. Daar wordt je niet blij van!

Met de schoenen van Pikolinos veeg je al deze don'ts aan de kant en zijn pijnlijke voeten verleden tijd!
De schoenen van Pikolinos voelen echt heerlijk aan, als een tweede huid. Gemaakt van soepele leersoorten, en voorzien van exclusief comfort in de zool en hakken. En altijd volgens de laatste mode!

Pikolinos heeft een geheel eigen herkenbare stijl. Je ziet het direct als iemand Pikolinos schoenen draagt. Vrouwen die Pikolinos dragen genieten van ontwerpen met een geheel eigen karakter, urban, trendy en bijzonder comfortabel.
De collectie is inspirerend, stimulerend en voert je mee naar mediterrane plaatsen. Prachtige schoenen met indrukwekkende moderne elementen. Je ziet de passie en kennis direct terug in de schoenen. Bij Pikolinos zijn ze meesters in het bewerken van leer en het maken van de juiste kleurzettingen.

Zeg nu zelf, wie wil er nu niet van die juweeltjes aan haar voeten? Alle schoenen van Pikolinos worden ambachtelijk afgewerkt en zijn gemaakt van zachte, soepele texturen. De kleinste details zijn het allerbelangrijkst, de ontwerpen veelzijdig. En zo praktisch dat je ze de gehele dag kunt dragen!

Jouw zoektocht stopt bij Bovendeert Schoenen want bij ons shop je Pikolinos schoenen snel en gemakkelijk online of bij één van onze winkels.
iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide