• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Just Like Mommy!

Je dochter en jij: Twee handen op één buik, dezelfde stijl qua kleding en schoenen, dezelfde trekken in het gezicht en super trots op elkaar. Dochters willen in feite niets liever dan net als mama zijn. Hoe geweldig is het dan om jullie outfit op elkaar af te stemmen. In dit item vertellen we je alles over Mom & Daughter matching shoes!


Ben jij ook vaak je schoenen kwijt en weet jij precies waar je deze kunt vinden? Waarschijnlijk aan de voeten van je dochter. She just loves shopping in mom’s closet. Niet zo gek, je dochter kijkt tegen je op en is in feite een mini versie van jou.

Moeder en dochter in matching outfits is iets wat je steeds vaker ziet. Ook wel Twinning genoemd. Twinning is op dit moment helemaal hot en wordt steeds populairder. Hoe gaaf is het dan om naast die matching outfits ook je schoenen in Look-A-Like-Mini-Me terug te zien bij je dochter! Eén ding is zeker, jullie vallen gegarandeerd op. En iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen.

Allebei een eigenwijs shirt met bijpassende jeans, stoer biker jasje erover en matching Mommy & Me Shoes. Jullie haren in een messy bun. Just rock the look!
Of bijvoorbeeld matching jurkjes met daaronder stoere look- a-like veterboots. Te leuk!

Om je een idee te geven hoe leuk Twinning is hebben geven wij je vast een aantal voorbeelden om samen de Twinning hype aan te gaan!
Bekijk samen online onze dames/meisjes collectie voor meer inspiratie. Of bezoek samen met je mini/me één van onze winkels en ga Twinning de deur weer uit.iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide