• Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Nederlands
Categorieën
Uw filters
  • Gratis bezorging v.a. 39,95
  • Gratis afhalen Bij één van onze winkels
  • Achteraf betalen Via Afterpay
Terug naar overzicht

Panama Jack All Weather Booties!

Trotseer regen, wind en kou met de Booties van Panama Jack! Deze all weather booties zijn veelal uitgevoerd in waterproof, gevet nappa leer. Dit betekent dat ze tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen elk weertype. Bovendien zijn de buitenzolen slip vast. Je kunt met gemak de hele dag lopen op Panama Jacks, of je nu gaat hiken, wandelen of lekker de stad in gaat. Bovendien zijn deze schoenen ook nog eens totaly fashionable.

Door het gebruik van dit specifiek behandelde leer, blijft de kwaliteit gegarandeerd en blijven je voeten lekker warm maar bovenal droog. De robuuste zolen geven extra grip tijdens het lopen. Een absolute must tijdens natte weersomstandigheden. De buitenzool is flexibel duurzaam en slipvrij. In eerste instantie zijn deze boots ontworpen voor echte avonturiers. Mensen die veel de natuur in gaan om te wandelen of hiken of werken in de buitenlucht. 

Maar tegenwoordig zijn deze outdoor boots ook prima te dragen en te combineren met een stylish outfit. Dit is namelijk HET tijdperk van boots. Dus totaly fashionable. Je kunt met gemak de hele dag lopen op Panama Jack schoenen. Gaat het regenen? No problem, want met Panama Jack schoenen beleef je je kinderjaren weer opnieuw en kun je gewoon lekker old skool, vol in plassen stappen. And no worries, Je voeten blijven droog en lekker warm, een absolute must!


Oké, gemaakt voor alle weersomstandigheden. Dit betekent dat je Panama Jack schoenen dus erg vies kunnen worden. Hoe maak je deze schoenen nu eigenlijk schoon?
Panama Jacks zijn zoals eerder vermeld gemaakt van echt leer, en dit kun je vergelijken met je eigen huid. Als je huid vies is was je deze met water en een milde zeep. Hierna gebruik je vaak een bodylotion om je huid in goede conditie te houden.
Dit geldt ook voor de schoenen van Panama Jack. Zijn ze een beetje vies dan maak je ze simpelweg schoon met een vochtige doek. Na het drogen verzorg je het leer met een schoen wax. Hierbij is het belangrijk het gehele bovenwerk in te vetten om kleurverschil te voorkomen. Een schoen wax maakt het leer namelijk iets donkerder. En de wax maakt het leer bovendien weer waterafstotend. 
 
Zijn je booties echt heel erg vies, denk aan aangekoekte modder resten etc. dan kun je het leer afspoelen met water en zeep!
Verwijder de veters en binnenzolen. Met een spons, water en milde zeep maak je de schoenen schoon, je spoelt ze af onder de kraan (uiteraard alleen de buitenkant).
Vervolgens laat je je booties drogen bij kamertemperatuur. Zijn je schoenen helemaal droog dan smeer je ze in met schoen wax.
Zo houdt je het leer in goede conditie en blijft de kwaliteit gegarandeerd. 

iDeal Afterpay Mastercard Visa DHL
Divide