Verzending en levering

Verzendkosten

Uw bestelling ophalen in een van de 15 Bovendeert winkels is altijd gratis. Uw bestelling laten thuisbezorgen door GLS is gratis bij een bestelling vanaf € 39,95. Bedraagt uw bestelling minder dan € 39,95? Dan brengen wij € 3,95 verzendkosten in rekening. Let op: wanneer na retour het eindbedrag minder dan € 39,95 bedraagt dient u € 3,95 retourkosten te betalen.

Voorbeeld: U heeft drie paar schoenen besteld met een totale waarde van € 250. Na retour van twee paar schoenen bedraagt uw eindbedrag € 29,95. Van het retourbedrag € 220,05 zal dan € 3,95 afgaan omdat uw bestelling minder dan € 39,95 bedraagt.

Verzendmogelijkheden

Bovendeert Schoenen biedt u de mogelijkheid om uw bestelde schoenen te laten bezorgen of af te halen. Uw bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen bij u afgeleverd of is op te halen bij een van onze 15 winkels. 

  1. Ophalen bij een van de 15 Bovendeert Schoenen winkels (Gratis) 
  2. Bezorging van GLS naar uw thuisadres of ander adres (Gratis vanaf € 39,95)

De eerste mogelijkheid is om uw bestelde artikel op te halen in een van onze Bovendeert Schoenen winkels. Wanneer uw bestelling bij de winkel is gearriveerd ontvangt u een e-mail van ons. Voor het ophalen van uw bestelling heeft u deze e-mail (uitgeprint) en een identiteitskaart nodig! Vind de dichtsbijzijnde Bovendeert Schoenen winkel via de storelocator. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw bestelde artikel thuis, op uw werk of bij uw buren te laten bezorgen. Dit doen wij in samenwerking met GLS. Indien u de eerste keer niet thuis bent kunt u via deze pagina een gratis tweede bezorgafspraak maken.

Levertijden

Bovendeert Schoenen hanteert een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Bent u bang dat u niet thuis bent op het moment van levering door GLS? Haal uw bestelling dan gratis op bij een van onze 15 winkels.

Inschatting van uw bestelling:
Als u op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag bestelt verzenden wij uw bestelling meestal de volgende dag. Bestelt u op vrijdag, zaterdag of zondag dan zal uw bestelling op dinsdag of woensdag worden verzonden.

Wat als ik niet thuis ben?

Bent u de eerste keer niet thuis om uw bestelling te ontvangen van GLS? Dan kunt u gratis een bezorgafspraak maken met GLS, klik hier om een bezorgafspraak te maken Het is natuurlijk ook mogelijk om een ander afleveradres op te geven zodat het uw bestelling bijvoorbeeld op uw werk wordt afgeleverd. Wilt u zelf uw bestelling ophalen dan kan dit bij een van onze winkels.

Bestelling volgen

Wanneer uw bestelling bij u thuis wordt bezorgd, kunt u deze volgen via het track-and-trace nummer van GLS. Dit nummer staat in de e-mail dat uw bestelling is verzonden en kunt u op deze pagina invoeren.

Verkeerde levering

In ons magazijn proberen wij zo zorgvuldig mogelijk uw bestelling klaar te maken. Het kan desondanks gebeuren dat wij per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar u hebben verzonden.

Wanneer u artikelen in de verkeerde maat en/of kleur hebt ontvangen, kunt u deze het beste meteen retourneren en dit op het retourformulier aangeven.

Ga terug naar boven

  • Gratis verzending (vanaf € 39,95)
  • Gratis ophalen bij een van onze winkels
  • Achteraf betalen
Divide